Wyświetlanie wszystkich 9 wyników

Pokaż panel

Słodycze

Zamknij

BATON DAKTYLOWY Z JABŁKIEM, CYNAMONEM I ORZECHAMI WŁOSKIMI BEZ CUKRU NATURALNY 40G KRUKAM

3,15 
Baton daktylowy jabłkiem, cynamonem i orzechem włoskim   100% naturalny bez dodatku cukru. Składniki: Daktyle 64%, orzech włoski 25%, suszone jabłko 12,5%, cynamon
Zamknij

BATON DAKTYLOWY Z KAKAO ORZECH LASKOWY ORZECH ZIEMNY BEZ CUKRU NATURALNY 40G KRUKAM

3,15 
Baton daktylowy z pastą z orzechów ziemnych, kakao, orzechami ziemnymi, orzechami laskowymi   100% naturalny bez dodatku cukru.   Składniki: Daktyle, pasta
Zamknij

BATON DAKTYLOWY Z KAWĄ I KOKOSEM BEZ CUKRU NATURALNY 40G KRUKAM

3,15 
Baton daktylowy z wiórkami kokosowymi i mieloną kawą   100% naturalny bez dodatku cukru.   Składniki: Daktyle 64%, wiórki kokosowe 32%,
Zamknij

CHIPSY JABŁKOWE 50G EKO SYMBIO

5,55 
Ekologiczne chipsy jabłkowe Symbio to idealna samodzielna przekąska. Doskonała jako zamiennik konwencjonalnych słodyczy i tradycyjnych chipsów. Do pochrupania zarówno dla
Zamknij

CZEKOLADA GORZKA 80% KAKAO BEZ CUKRU STEWIA TRAPA

5,20 
  Opis Właściwości: Czekolada gorzka bez zawartości cukru, słodzona stewią, bezglutenowa. Zawiera substancje słodzące. Produkt zawiera soję oraz może zawierać
Zamknij

Czekolada Gorzka EKO 70% Kakao z Solą Morską 100 g Torras

9,20 
 CZEKOLADA GORZKA 70% KAKAO Z SOLĄ MORSKĄ EKOLOGICZNA Produkt bezglutenowy Masa netto: 100 g Składniki: Miazga kakaowa, cukier trzcinowy, tłuszcz
Zamknij

CZEKOLADA MLECZNA CRUNCHY BEZ CUKRU STEWIA TRAPA

5,20 
Opis Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy. Składniki: miazga kakaowa, substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), masło kakaowe, mleko w proszku,
Zamknij

CZEKOLADA MLECZNA Z MIGDAŁAMI BEZ CUKRU STEWIA TRAPA

5,20 
Opis Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.   Składniki: miazga kakaowa, substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), masło kakaowe, mleko w
Zamknij

CZEKOLADA Z ORZECHAMI LASKOWYMI BEZ CUKRU TRAPA

5,20 
  Opis Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy. Składniki: miazga kakaowa, substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), masło kakaowe, mleko w