Wyświetlanie wszystkich 10 wyników

Pokaż panel
Zamknij

Agar 100g

13,91 
Agar jest substancją żelującą, w 100% naturalną, bezpieczną, bezzapachową i bezsmakową. Agar świetnie zastępuje żelatynę, a dodatkowo posiada wiele wartości odżywczych.
Zamknij

Cukier Kokosowy Bio 250g

8,91 
Ekologiczny cukier kokosowy pozyskiwany jest z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Zbierany nektar jest podgrzewany, a następnie suszony w celu otrzymania kryształków. Charakteryzuje się słodkim smakiem z lekką nutą karmelu i aromatem kokosa. Jest bardzo dobrym źródłem potasu, żelaza, cynku i wapnia.
Zamknij

Cukier z Agawy 250g Bio

12,45 
Ekologiczny cukier z agawy jest naturalną substancją słodzącą będącą dobrym substytutem cukru oraz alternatywą dla sztucznych i naturalnych słodzików.Posiada on posiada wszystkie zalety syropu z agawy a dodatkowo jest nieco łatwiejszy w użytkowaniu.
Zamknij

Erytrytol 250g

10,76 
Erytrytol to niskokaloryczna naturalna substancja słodząca należąca do grupy alkoholi polihydroksylowych. Występuje w małej ilości w wielu owocach, a otrzymywany jest najczęściej na drodze naturalnej fermentacji przez drożdże. Erytrytol to doskonały zamiennik białego cukru ze względu na jego prozdrowotne właściwości i niską kaloryczność.
Zamknij

Erytrytol 250g

9,41 
Erytrytol to niskokaloryczna naturalna substancja słodząca należąca do grupy alkoholi polihydroksylowych. Występuje w małej ilości w wielu owocach, a otrzymywany jest najczęściej na drodze naturalnej fermentacji przez drożdże.
Zamknij

Fruktoza 250g

4,70 
Fruktoza jest cukrem prostym, występującym naturalnie w owocach, przez co popularnie nazywana jest cukrem owocowym. Często stosowana jest przez diabetyków ze względu na jej niski indeks glikemiczny. Fruktoza to naturalny środek słodzący, który doskonale zastępuje biały cukier.
Zamknij

Ksylitol 250g

13,25 
Ksylitol, nazywany cukrem brzozowym, pod względem chemicznych jest alkoholem polihydroksylowym. Naturalnie występuje w wielu roślinach, ale najczęściej pozyskuje się go z brzozy. Ksylitol wyglądem przypomina sacharozę i tak samo smakuje, jednak ma znacznie niższą zawartość energetyczną i posiada niski indeks glikemiczny. Z tego względu jest świetną alternatywą dla białego cukru, szczególnie polecany jest osobom z cukrzycą.
Zamknij

Stewia 100g – 10xSłodsza

13,48 
Stewia 10 razy słodsza niż cukier to doskonały produkt do codziennego stosowania. Stewia (Stevia rebaudiana) - inaczej zioło słodowe lub miodowe - jako środek słodzący była stosowana od wieków w Środkowej i Południowej Ameryce.
Zamknij

Stewia 150 G – 2xSłodsza

13,48 
Stewia dwa razy słodsza niż cukier to doskonały produkt do codziennego stosowania. Stewia (Stevia rebaudiana) - inaczej zioło słodowe lub miodowe - jako środek słodzący była stosowana i znana od wieków w Środkowej i Południowej Ameryce.
Zamknij

SYROP Z AGAWY BLUE WEBBER DARK 245 g BIO

10,35 
Syrop z agawy, inaczej nektar z agawy, to jeden z coraz popularniejszych zamienników białego cukru czy miodu. Syrop z agawy jest produktem pochodzącym z Meksyku. Wytwarza się go z niektórych odmian agawy czyli rośliny, z której produkowana jest również tequilla.